vrijdag 25 augustus 2017




Something to think about

bezetenheid

Geweld is geen menselijke, dierlijke of plantaardige karakteristiek van ons gedrag. Toch dreigt de 21ste eeuw de meest gewelddadige te worden. In de ons bekende geschiedenis dan wel te verstaan.

Deze mondiale oorlog krijgen we dagelijks over ons uitgestort. Daarnaast worden we confronteert met jihadistische aanslagen, liquidaties, steekpartijensteekpartijen, verkeersdoden, vandalisme en ontucht.



Is het plegen van geweld dus toch een menselijke eigenschap en moeten we onze samenleving daarop inrichten. Een wereld van controle door data-verzamelingen, observatie-teams en undercover politie-agenten.

Tot op heden loopt elke poging om aan deze geweldscyclus een halt toe te roepen, stuk. Wetenschap, mondiaal beleid en religie leggen het af tegen de krachten van de media en de oorlogsindustrie. Met als gevolg dat tientallen landen tot aan de tanden bewapend, zich op Syriƫ storten.



Geweld, in welke vorm dan ook is onmenselijk. Het betekent dat de dader(s) bezeten zijn door inter-dimensionale wezens. Het zijn de figuren uit onze sprookjes, legenden en dromen. Zij winnen aan kracht en meegevoerd door de mondiale media wordt onze jeugd uitgedaagd de meest stupide zaken uit te halen. Extreme sporten en leef-experimenten vullen de buis.

De deelnemers worden gebrainwashed en vervolgens gemanipuleerd.

De mens zal zich uit de klauwen van deze geestelijke vampieren (archons) moeten bevrijden om tot zichzelf te komen. Geweldloos.

Afbeeldingsresultaat voor situ harns















Geen opmerkingen:

Een reactie posten