zaterdag 25 november 2017

Something to THINK about
A DAY IN MY LIFE 2








Ook Harlingen wil meedoen aan de gereguleerde teelt van wiet en hasj. Burgemeester Roel Sluiter meldde dit tijdens een burgemeesters-conferentie over de kwestie.





*











Dierenambulances door heel Nederland kampen met een tekort aan vrijwilligers, waardoor dieren in nood nog meer in de knel komen.





*











Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken is niet van plan de AOW-leeftijd te verlagen. Een bevriezing op 65 jaar en negen maanden is niet realistisch





*








Albert Einstein wist het al. Als je wilt dat je kinderen intelligent zijn, lees ze dan sprookjes voor. Wil je dat ze briljant zijn, lees ze dan nog meer sprookjes voor.





*





De 14-jarige dader is een klein kind in een volwassen worden lichaam, en kan impulsen, gevoelens van frustratie en agressie moeilijk reguleren. Hij kan zich moeilijk verplaatsen in iemand anders, heeft weinig moreel inzicht en een verstoorde seksuele ontwikkeling. Daarbij is hij kwetsbaar en nog sterk afhankelijk van zijn ouders.





*








Huisarts Frits Krijnen (65) uit het Friese Balkwil graag met pensioen kunnen. Probleem: hij heeft geen opvolger.


Dochter Eke plaatste een bericht op FaceBook.





*





Woede en verbijstering over de inval bij de basisschool de Cirkel in de Utrechtse wijk Zuilen dinsdagmiddag een actiegroep. Die Zwarte Piet in zijn traditionele vormen willen behouden. De kinderen keken onthutst toe.





*





Dat Parijs de stad van de liefde is, mag als bekend worden verondersteld. Dat Fransen de betaalde liefde omarmen is eveneens bekend, maar dat een, op het oog saai kantorenpand , ooit een schitterend bordeel was met even ondeugende als artistieke muurschilderingen is zelf voor de Lichtstad een surprise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten